Rólunk

A Profilplast Kft. 1989-ben alakult vállalkozás, mely a svájci APU AG http://www.apu.ch/ cégcsoport tagja.

Cégünk meghatározó szereplője a magyarországi építőipari profilok piacának, amely egyedi, ipari célú termékgyártást is hosszabb ideje folytat. Büszkék vagyunk arra, hogy magyar gyártású BOLTA és Profilplast branddel ellátott termékeink Európa számos országában ismertek.
Testvér vállalatunk az APU Schönberg GmbH http://www.apu-schoenberg.de/ Németországban, több, mint 50 éve gyárt extrudálással műanyag termékeket.

Tanúsítványaink

EN ISO 9001:2015
EN ISO 14001:2015
NMÉ engedélyek (A-166/2016, A-135/2017)
Teljesítmény nyilatkozatok

Célunk

Kiváló minőségű, partnereink minden igényét kielégítő termékválaszték, és szolgáltatás biztosítása. Partnereink és kollégáink megelégedettsége mellett, piaci pozíciónk erősítése.

Küldetésünk

Az elégedett vásárló, melynek érdekében kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a vásárlóinkkal történő személyes és folyamatos kapcsolattartásnak, termékválasztékunk folyamatos fejlesztésének és bővítésének.

Lehetőségünk

Kiválóan alkalmazzuk azt a gyártási tapasztalatot, amelyet cégcsoportunk több, mint 50 év alatt felhalmozott. Mindezt a         saját ismereteinkkel kombinálva, a vevői igényekkel összhangban lehetőségünk van építőipari és technológiai profilok tervezésére, fejlesztésére és gyártására.

Gyártási toleranciák

A képek illusztrációk.A gyártási toleranciák változásának jogát a keresztmetszetre és a színekre vonatkozóan fenntartjuk. Különleges színű és/vagy mintázatú termékek egyedi gyártásra, egyedi igények és megegyezés szerint történik. A szállítás az általános kereskedelmi és szállítási feltételek alapján kerül lebonyolításra. Ezen katalógus érvényteleníti az előzőeket. Sajtóhiba, elírás esetén nincs mód reklamációra. A katalógusban szereplő színek eltérhetnek a nyomtatási technika miatt.

Értékesítési szaktanácsadóink

 

Kapcsolat
+36-70-417-2250
Foszák Marcell
Kereskedelmi képviselő / Budapest (Buda) és Nyugat-Magyarország
Kapcsolat
+36-70-332-3769
Szabó Zoltán
Kereskedelmi Képviselő /Budapest (Pest) és Kelet-Magyarország